Entreprenörer

Som entreprenör befinner du dig i en nyckelposition vad gäller att välja nytt avloppssystem tillsammans med din kund. Vi finns här för att hjälpa dig.

Bekanta dig med våra produkter

Green Rock IISI minireningsverk

Se alla produkter

AVALON SBR minireningsverk

Se alla produkter

BDT-filter och -reningsverk

Se alla produkter

Stora reningsverk

Se alla produkter

Pumpbrunnar

Se alla produkter

Tillbehör

Se alla produkter

Mot framtiden

Ur kundens perspektiv är det en stor investering som man gör kanske en gång i livet och därför är det ytterst viktigt att kunden känner förtroende för både dig som entreprenör och för systemet som väljs.

Det är viktigt att den lösning som ni väljer fungerar utan krångel och renar avloppsvattnet på ett sätt som uppfyller de miljökrav som ställs. På det viset kan både du och din kund känna er trygga. Genom att välja Avalon Nordic som samarbetspartner vet du att den avloppslösning som ni väljer kommer att fungera smidigt och problemfritt.

För att du som entreprenör inte ska behöva sköta underhåll av installerade anläggningar har vi byggt upp en organisation av samarbetspartners runt om i landet som sköter om servicen.

Som Avalon samarbetspartner kan du välja att endast sköta installation av nya anläggningar eller att sköta endast service. Ifall du vill finns även möjlighet till en hybridmodell där du både installerar och sköter service och underhåll av de anläggningar du installerat.

Ifall du är intresserad av att börja samarbeta med oss är du välkommen att ta del av vårt utbildningspaket för entreprenörer.

AVALON – Proffsutbildning

Som vår samarbetspartner ger vi er en omfattande utbildning för att säkerställa er framgång och kompetens. Våra ledord är kvalitet, effektivitet, enkelhet och pålitlighet, från planering till utförande.

Anmäl

ditt intresse